Followers

Thursday, September 29, 2016

Klinik homeopati di Sitiawan Perak




Sesiapa nak try untuk ke tempat ni sangat digalakkan. bagi yang belum pernah menjejakkan kaki di sitiawan ni, hatta ke Perak pun belum pernah Cuti Cuti Malaysia, boleh lah mencubanya. untuk ke sini nanti tak perlu masuk sampai ke bandar pun, ia terletak kat kampung sitiawan, ada signboard tulisan kecik tertera 'kampung sitiawan' kat tepi jalan. (aku ni macam cerita destinasi pelancongan pulak kan).
bila dah masuk tu teroka la sikit, pusing pusing dalam kampung tu nanti anda akan jumpa benda alah ni,


Ha bila dah jumpa benda ni, maknanya tak sesat lah tu.
Lepastu boleh la park kereta kat mana mana, kemudian untuk masuk ke klinik tu kena berjalan kaki melalui cafe yang ada kat situ sebelum sampai ke main entrance klinik tersebut (pintu kaca).
Kalau dah jumpa pintu tu jemputlah masuk dan terus ke kaunter depan macam yang aku cerita pada sorang brade newbie dulu dalam entri Tempahan Untuk Katering



Kemudian berbual bual lah dulu kat kaunter ni dengan nurse nurse yang ada, jangan risau diorang tak garang. hehe

masa untuk pesakit lelaki gunakan gym dari jam 7:30-9:30 pagi so aku dapat ambik gambar seat tu kosong. siapa yang nak sangat bangun pagi pagi melainkan terpaksa dan ada perkara yang perlu dilakukan.









Ok ni bahagian dalam gym pulak,








Akhir kata untuk entri kali ni, nah aku letak sekali address nya.












No comments :

Post a Comment