Followers

Thursday, September 29, 2016

Klinik homeopati di Sitiawan Perak




Sesiapa nak try untuk ke tempat ni sangat digalakkan. bagi yang belum pernah menjejakkan kaki di sitiawan ni, hatta ke Perak pun belum pernah Cuti Cuti Malaysia, bolehlah mencubanya. cuma sedikit pesanan, untuk ke sini nanti tak perlu masuk sampai ke bandar pun, ia terletak di kampung sitiawan, ada signboard tulisan kecil yang tertera 'kampung sitiawan' di tepi jalan.
kemudia selepas dah masuk simpang tu teroka la sikit, pusing pusing dalam kampung tu nanti pasti akan jumpa benda alah ni,


Haa bila dah jumpa benda ni, maknanya tak sesatlah tu.
Lepastu boleh la park kereta di mana mana, kemudian untuk masuk ke klinik tu kena berjalan kaki melalui cafe yang ada di situ sebelum sampai ke main entrance klinik tersebut (pintu kaca).
Kalau dah jumpa pintu tu jemputlah masuk dan terus ke kaunter depan macam yang aku cerita pada seorang brade newbie dulu dalam entri Tempahan Untuk Katering



Kemudian setelah selesai urusan ber-manis-mulut di kaunter dengan nurse nurse yang ada, sila tunggu.

masa untuk pesakit lelaki gunakan gym adalah dari jam 7:30-9:30 pagi, siapa yang nak sangat bangun awal pagi melainkan terpaksa atau ada perkara yang perlu dilakukan.









Ok nah bahagian dalam gym,








Akhir kata untuk entri kali ni, nah aku letak sekali addressnya.












No comments :

Post a Comment